Advertorial: Eurotrade Fair verhuist naar een nieuwe locatie

Na 8 jaar en meer dan 30 edities in Eindhoven verhuist Eurotrade Fair in 2020 naar een nieuwe locatie. De Beursfabriek in Nieuwegein is een moderne evenementenhal met alle faciliteiten om Eurotrade Fair naar een volgend niveau te tillen. Het concept wordt ook uitgebreid met o.a. live veilingen tijdens de beurs en verruimde openingstijden.

Voor wie ons nog niet kent, Eurotrade Fair is een internationale handelsbeurs voor retailpromoties, waar een veelvoud aan consumentenartikelen uit diverse productcategorieën, worden aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen.

Bij de aangeboden producten gaat het vaak om eenmalige partijen, verkregen uit restvoorraden van producenten en importeurs. Het prijsniveau van deze producten ligt hierdoor beduidend lager dan normaal. Dit in combinatie met de beperkte beschikbaarheid, maakt deze producten uitermate geschikt om actiematig in te zetten.

Of zoals beursorganisator Jeroen Riemersma het omschrijft: “Door anders in te kopen bied je niet alleen je klanten meer voordeel, maar vergroot je ook je eigen marges.”

Benieuwd wat deze beurs voor jou kan betekenen? Bezoek dan Eurotrade Fair in Nieuwegein op 22 & 23 januari a.s. om je netwerk uit te breiden en om direct interessante orders te plaatsen.

Meer informatie vind je op www.eurotradefair.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!