RendeM en GIBO samen

RendeM, de leverancier van Retail software en de GIBO Groep, dé accountant en adviseur voor ondernemers in de Retailsector, hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. Binnen deze overeenkomst zal de GIBO Groep het Profit Retail pakket van RendeM gebruiken als managementtool bij hun retailklanten. De eerste gezamenlijke klant is Laurus NV.

Jan Weststrate, directeur van RendeM is heel erg verheugd over deze samenwerking: ”Sinds de start van ons bedrijf in januari 2004 hebben we een sterke groei doorgemaakt. Een aantal spraakmakende foodretailketens, waaronder Laurus NV met hun formules Konmar, Super de Boer en Edah, hebben inmiddels exclusief voor onze software gekozen. Van begin af aan was onze doelstelling om onze software onafhankelijk te maken van de administratief dienstverlener van onze klanten. De samenwerking met de GIBO Groep, één van de top3-spelers in foodretail-land, bewijst dat onze strategie werkt.”

Ad Luijks, vestigingsdirecteur van de GIBO Groep over de samenwerking: “De GIBO Groep is als vennootloze organisatie verplicht om alleen het beste te bieden aan ondernemers die cliënt zijn of willen worden. Al langer zijn we bezig met het ontwikkelen van managementtools die - op basis van de resultaten over de afgelopen weken – ondernemers direct inzicht geven in de ontwikkelingen in het bedrijf. Zo kan de ondernemer slagvaardiger knopen doorhakken en eventueel bijsturen als de onderneming uit koers dreigt te geraken. Samen met GIBO Grip, waarmee de ondernemer direct zijn eigen resultaten met die van collega-ondernemers kan vergelijken, bieden we nu een compleet pakket aan ‘navigatiemiddelen’ voor foodretailers. Met deze managementtools wordt het voor onze bedrijfskundige adviseurs ook veel eenvoudiger om tot een helder advies te komen. En in combinatie met de fiscale en juridische ondersteuning heeft de supermarktondernemer in de GIBO Groep een vakkundige en slagvaardige partner om in de voortdurende concurrentiestrijd succesvol te blijven.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!