Advertorial: Retailers boeken meer omzet met slimme loslegsystemen

Forbo heeft de ideale oplossing voor flexibele loslegvloeren voor winkelbedrijven. Met Fast Fit vernieuwt u interieurs in een oogwenk. En kunt u de zaak direct weer openen, want tijd is geld. Maak uw keuze uit banen, tegels of stroken die zonder verlijming op de bestaande vloer worden gelegd. En wees verzekerd van een veilige, ijzersterke vloer in de door u gewenste look en feel.

Winkels moeten regelmatig vernieuwen om de klant te blijven verleiden. Een nieuw interieur is niet alleen noodzakelijk, het leidt vaak ook tot een flinke omzetgroei. Maar tijd is geld. En dus moet zo’n verbouwing niet te lang duren. Hoe sneller de vloer wordt geïnstalleerd, hoe eerder de winkel weer open kan. De installatie van een traditionele vloer vraagt dan te veel tijd. Bij zo’n reguliere verbouwing wordt eerst de ondervloer verwijderd of geëgaliseerd, waarna de nieuwe vloer verlijmd moet worden. Met Fast Fit is dat allemaal niet nodig. Deze collectie loslegvloeren bespaart u tijd én geeft u de kwaliteit die u van een traditionele vloer verwacht. Dat is dubbel voordeel. De vinyl banen, tegels of stroken worden zonder verlijming op de bestaande ondervloer uitgerold, gelegd of geklikt. De nieuwe vloer is direct klaar voor gebruik. Zo beperkt u de overlast van een ingrijpende verbouwing en behoudt u traffic in de winkel - en dus omzet. Die flexibiliteit sluit aan bij de veerkracht die van dienstverleners in de 24-uurseconomie wordt verwacht.

Fast Fit: een vloer voor elke ruimte
Allura Flex, Allura Click, Allura Ease (va. 2020), Allura Colour Plus en Allura Puzzle zijn sterke, onderhoudsarme PVC tegels en stroken die er levendig en uitnodigend uitzien in rustiek hout of industrieel beton. De luxe uitstraling van de Allura collectie geeft winkels extra elan. Modul’Up is beschikbaar in banen. Dit flexibele product wordt volledig los op de bestaande vloer gelegd. Modul’Up is verkrijgbaar in eigentijdse dessins van beton en hout. En met een Coral Click schoonloopmat houdt u de winkelvloer vrij van vocht en vuil.

The floor is….
De vloer is zoveel meer dan die simpele basis! Met de nieuwste materialen maakt Forbo het mogelijk verschil in beleving neer te zetten, zelfs mogelijk per vierkante meter. Met digitaal geprinte vloeren met logo, afbeeldingen, routeduiding en zelfs complete kunstwerken wordt de shop een unieke, eigenzinnige omgeving waar klanten verrast worden. Ook dankzij de combinatie van verschillende materialen is elke ruimte volledig uniek in te richten.

Fast Fit: slim, snel en succesvol
Fast Fit vloeren zijn geschikt voor kleine en grote winkels. Van kapsalons tot pop-upstores, van kledingzaken tot woonwinkels, van shop-in-shops tot drogisterijen en supermarkten. Wanneer het interieur vrij is gemaakt, legt uw stoffeerder de vloer razendsnel over de bestaande vloer heen. U krijgt een kwaliteitsvloer die dezelfde prestaties levert als een vaste vloer. Elke Fast Fit vloer combineert veiligheid, veerkracht en hardheid met een aantrekkelijk design. Daar heeft u direct plezier van. En als u verhuist naar een ander pand, neemt u de vloer gewoon mee. Wilt u de vloer niet hergebruiken, dan kunt u gebruik maken van het recycleprogramma van Forbo. Daarmee bewijst u het milieu een dienst, want Fast Fit wordt schoon gerecycled. Er is immers geen sprake van lijm- of egalisatieresten. Winkel vernieuwd? Snel de vloer weer op!

Reminders bij aanschaf van de winkelvloer

  • Kies voor snelheid van toepassing. Forbo Fast Fit realiseert de nieuwe vloer razendsnel.
  • Akoestiek: de nieuwste generatie vloeren beschikt over alle skills die prettig verblijf in de winkel stimuleren. Zoals een fijne akoestiek, waardoor klanten zich senang voelen en langer blijven.
  • De look & feel van de vloer doen ertoe! Het is de basis waarop elk aantrekkelijk concept tot bloei komt. Met een vinylvloer creëer je in no-time de sfeer van hout of steen.
  • Zorg voor een goede entreemat die het eerste vuil en vocht goed opneemt, dat scheelt al een stuk in onderhoud. 
  • Onderhoud: een fraaie maar ook schone basis is prettig voor klanten en medewerkers. Wist je dat 86% van de levensduurkosten van een vloer bestaat uit onderhoudskosten? De nieuwste generatie vinyl- en PVCvloeren van Forbo vraagt om nog geen fractie daarvan.

 

Meer weten? Maak dan een afspraak met Jetse de Jong, Segment Manager Retail Forbo Flooring B.V.
Telefoon: 06 53391433, jetse.de.jong@forbo.com

Meer info op forbo-flooring.nl/retail

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 27,25 per maand.

Word member Of log in