Advertorial: Vijf manieren om uw rendement te verhogen!

Advertorial: Vijf manieren om uw rendement te verhogen!

Winkels gaan weer open en het leven keert terug in de winkelstraat. Veel bedrijven zien in deze periode een uitgelezen kans om te digitaliseren en de dagelijkse manier van werken onder de loep te nemen. Welke stappen heeft u gezet om uw personeel beter te informeren, trainen en efficiënter in te plannen?

Wij van ViQZ hebben de afgelopen weken veel bedrijven aan mogen sluiten met onze nieuwe personeelsapplicatie. Er is een toenemende vraag vanuit het bedrijfsleven om medewerkers effectief te bereiken, te informeren en te trainen. Het komt in deze tijd vaak voor dat roosters wijzigen, dit wordt in veel gevallen nog verwerkt in bijvoorbeeld Excel en samen met nieuwsbrieven en actielijsten gedeeld via email en whatsapp. Een werkwijze die zorgt voor een wirwar aan communicatiekanalen en verwarring voor personeel en management.

ViQZ is de meest complete communicatie-, plannings- en trainingsapplicatie voor organisaties met personeel. Vooral in tijden van crisis maar juist ook daarna essentieel. Door middel van vijf modules zorgt de applicatie voor tijdsbesparing, verhoging van het rendement en beter geïnformeerd en betrokken personeel.

Sportwinkel met 3 filialen:

“Wij gebruiken ViQZ nu ongeveer 2 maanden en zowel de teamleiders als het personeel zijn er erg enthousiast over’’

Personeel wordt eenvoudig door het management gepland in het ViQZ Management System, waarna werknemers in de ViQZ app real-time inzicht hebben in zijn of haar persoonlijke rooster. Aanvragen voor verlof, vakantie en overuren kunnen via de app gedaan worden, waarna het management deze in het VMS ter accordering voorgelegd krijgt. 

Om kennis en vaardigheden te verbeteren biedt ViQZ tientallen interactieve trainingen. Er kunnen ook eigen trainingen en trainingsvideo’s via de app worden aangeboden aan de medewerkers. Ook nieuws, actiekalender, video’s, berichten en informatie deelt u eenvoudig met uw personeel. Door de mogelijkheid pushberichten te versturen krijgt alle informatie de juiste attentie. En dit alles vanuit één handige en veilige app.

Geïnteresseerd in de personeelsapplicatie van ViQZ? Vraag dan nu de DEMO aan en start een gratis proefperiode van 30 dagen

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!