Action gaat naar Tsjechië en Italië

Action gaat naar Tsjechië en Italië

Action opent deze donderdag zijn eerste twee winkels in Tsjechië. In de eerste twee weken van september komen daar nog drie vestigingen van de discounter bij, vertelt ceo Sander van der Laan aan RetailTrends. 

De eerste twee winkels komen in Hradec Králové en Kladno. Later volgen de winkels in Ostrava, Opava en Frýdek-Místek. Tsjechië is het achtste land waar Action actief is. De discounter is verder actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Frankrijk. 

Tsjechië is een interessant land voor Action, zegt Van der Laan. "Niet alleen ligt het dicht bij onze bestaande markten aan en is het gemakkelijk te integreren in onze supplychain, Tsjechië is daarnaast ook een sterk land met een goede infrastructuur." Ook zegt hij dat de klanten er prijsbewust kopen, terwijl ze tegerlijkertijd goede producten waarderen. 

Action heeft ook plannen om volgend jaar winkels te openen in Italië, zegt Van der Laan. Het complete interview met de ceo van de discounter verschijnt in het septembernummer van RetailTrends.

Reacties 1


Michael Scott 27 aug, 10:50

world domination

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!