Bever haalt nieuwe ceo bij Nike

Bever haalt nieuwe ceo bij Nike

Bever heeft Albert Scholte benoemd tot nieuwe ceo. Scholte neemt per 1 oktober het stokje over van Pieter Saman, die recent is gestart als ceo van Gall & Gall.

Scholte is afkomstig van Nike, waar hij in zijn laatste functie Europees eindverantwoordelijke was voor de Nike business bij Foot Locker. In totaal werkte hij dertien jaar bij het sportmerk, waarbij ‘het realiseren van nieuwe, innovatieve retailconcepten en het ontwikkelen van connected omnichannel-businessmodellen’ naar eigen zeggen de belangrijkste speerpunten waren. Daarvoor was Scholte onder meer werkzaam bij de Boston Consulting Group en Philips. 

Als ceo van Bever wordt Scholte verantwoordelijk voor het bestendigen van de financiële groei en het uitbreiden van de omnichannelstrategie. “Albert heeft de ideale achtergrond om Bever te leiden”, aldus Frédéric Hufkens, ceo van moederbedrijf A.S. Adventure Group. “Zijn internationale ervaring past in onze strategie om een optimale omnichannel-ervaring te bieden waarin klanten worden geholpen om op een duurzame manier te kunnen genieten van het buitenleven.”
 

Reacties 2


T A 28 sep, 12:59

Gaat hem niet worden met Albert bij Bever!
Kijk maar wat er met Nike is gebeurd de laatste paar jaar!


Job K K 12 mei, 18:59

Klopt T.A
Nike heeft hem ontslagen en nu gaat hij Bever uitproberen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!