Advertorial: Handhygiëne met luxe beleving 

Wil jij jouw klanten voorzien van goede hygiëne, maar wil je niet inleveren op luxe beleving? Marie-Stella-Maris helpt je graag met een reinigende én hydraterende handgel met stijlvolle hygiënezuil. 

De reinigende hangel bevat naast alcohol verschillende (botanische) ingrediënten die de handen verzorgen én zorgen voor een fijne geurbeleving. De handgel komt in een navulbare verpakking van 500 ml. Het gebruik van navulverpakkingen is een eenvoudige manier om afval te verminderen; beter voor het milieu én voor de portemonnee!

De zuil is gemaakt van gegalvaniseerd en gepoedercoat staal, dit is een harde, kras- en stootvaste laag. Bovendien beschermt deze laag tegen roesten, geeft een strakke uitstraling en is eenvoudig schoon te houden. Middels het bord kan je op gepaste vriendelijke wijze communiceren met jouw klant.

Tot slot, doneert Marie-Stella-Maris voor elk product dat jij koopt een vast bedrag om water- en hygiëneprojecten te ondersteunen! 

Voor meer informatie klik hier.

Reacties 2


Lidia - JC Hair & Spa 26 okt, 21:40

Je struikelt zowat over die desinfectiezuilen, ik heb er vorige week ook 1 besteld op https://www.mondkapjes.com en kreeg vanochtend een e-mail van dit bedrijf of ik er nog 1 bij wilde kopen met 25% korting?! Wat denken die lui wel niet, dat ik er in elke hoek van me zaak 1 wil neerzetten. Gaat in mijn optiek allemaal wat ver........


Jan Janssen 30 okt, 10:39

"Desinfectie als luxebeleving"; ik zou bijna gaan denken dat de marketingmensen in ons land zich vervelen ...

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 27,25 per maand.

Word member Of log in