Het beste van RetailTrends: week 43

Het beste van RetailTrends: week 43

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Welkom in House of Rituals
Het langverwachte warenhuis House of Rituals opende woensdag zijn deuren. Met de winkel viert Rituals zijn twintigjarig bestaan en laat het cosmeticamerk zien welke koers het de volgende twintig jaar op gaat.

Wat is de Jumbo-familie van plan met HEMA?
HEMA komt weer in Nederlandse handen. Daar lijkt het althans op, nu investeringsmaatschappij Parcom en Jumbo-familie Van Eerd een voorwaardelijke overeenkomst hebben bereikt met de schuldeisers van het warenhuis. Wat betekent dit voor HEMA?

Zo houdt modeketen Steppin' Out zich staande in crisistijd
Vorig jaar was zijn 'beste jaar ooit' en ceo Clé Enneking had grootse plannen met modeketen Steppin' Out. De crisis gooide roet in het eten, maar weerhield de ondernemer er niet van vier nieuwe winkels te openen. "We zijn best goed opgekrabbeld.

Waarom Søstrene Grene nu toch blij is met een webshop
Een webshop? Daar moesten ze bij Søstrene Grene lange tijd niets van weten. Maar dit jaar kwam het er toch van en tijdens de coronacrisis komt dit extra kanaal de Deense retailer bijzonder goed van pas. Een gesprek met ceo Mikkel Grene.

Zo is Jumbo op weg naar 'duurzamer en gezonder'
Jumbo is in bijna 25 jaar tijd uitgegroeid tot een niet weg te denken speler in supermarktland. Welke rol kan 'de nummer twee van Nederland' op het gebied van duurzaamheid spelen? Het verhaal van Jumbo aan de hand van drie citaten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!