Het beste van RetailTrends: week 49

Het beste van RetailTrends: week 49

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Het nieuwe La Place: gemakkelijker, gezonder, goedkoper
Gemakkelijker, gezonder én goedkoper. Zo zou je het nieuwe concept van La Place kunnen samenvatten. De primeur was vrijdag voor de vestiging in Laren. RetailTrends nam er een kijkje en sprak met cco Colette Cloosterman-van Eerd van moederbedrijf Jumbo en met Chris Meijers, die de dagelijkse leiding heeft bij La Place.

Mondkapjesplicht: de eerste ervaringen
Sinds dinsdag zijn mondkapjes verplicht in winkels. Wat zijn de eerste ervaringen? RetailTrends zocht het uit.

Podcast: Retaillessen van Casper Meijer (Welkoop)
Casper Meijer (56) is zo'n anderhalf jaar ceo van Welkoop. Deze retailketen voor tuin en dier heeft 153 vestigingen in met name Noord- en Oost-Nederland. Hiervoor werkte hij bij Unilever, Ahold en Blokker. Marcel ten Holte sprak in de RetailTrends Podcast met Meijer.

Waarom Crisp wél winst gaat maken met online boodschappen
App-only verssupermarkt Crisp ligt twee jaar na zijn oprichting op koers voor winst. Dat valt van veel concurrerende online foodaanbieders niet te zeggen. Waar zit het geheim? We praten bij met oprichter Tom Peeters van de voormalige RetailRookie.

Waar belanden de vele retourzendingen van Amazon?
Amazon was een van de eerste Amerikaanse retailers die zijn klanten snel, gemakkelijk en gratis liet retourneren. Dat heeft het bedrijf geweten: maar liefst veertig procent van alle onlinebestellingen wordt teruggestuurd. Wat doet Amazon met al die geretourneerde artikelen? Een video.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!