My Jewellery mikt op tien nieuwe winkels volgend jaar

Sieraden- en modemerk My Jewellery wil volgend jaar tien nieuwe winkels openen. Dat laat eigenaresse Sharon Hilgers weten.

Locaties wil ze nog niet noemen, maar de uitbreiding vindt zowel in Nederland als over de grens plaats. My Jewellery begon in 2015 in Den Bosch en heeft inmiddels vijftien boutiques in grote Nederlandse steden. Daarnaast zijn er ruim driehonderd winkels die artikelen van My Jewellery verkopen, vooral in de Benelux.

2020 gaat volgens Hilgers als het meest innovatieve en succesvolste jaar voor My Jewellery de boeken in. Ondanks de coronamaatregelen verdubbelde naar eigen zeggen de jaaromzet, zijn er meer banen ontstaan en kwamen er op social media tienduizenden volgers bij. Dat laatste kwam onder meer door de lancering van de eerste homewearcollectie via TikTok. Op Black Friday werd er een recordaantal van ruim twintigduizend bestellingen geplaatst. My Jewellery heeft ruim driehonderd medewerkers.

Reacties 2


Joost Kriek 11 dec, 17:22

Het blijft knap wanneer je goedkoop geproduceerde artikelen vanwege een goede marketing en social media beleid voor de hoofdprijs kan verkopen.


jacqueline Tesser 13 dec, 08:38

❤❤

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!