Nederlander eet meer verse groenten

Nederlanders eten meer verse groenten. Afgelopen jaar schepte de gemiddelde landgenoot 74 kilo groente op, twee kilo meer dan in 2002. Dat blijkt uit cijfers van het Productschap Tuinbouw. Hiermee is de dalende trend van voor 2002 omgebogen. Vooral gemaksproducten, als kant-en-klare roerbakmixen en slapakketten, deden het goed. Het meest verkocht waren echter uien, tomaten en wortelen. ‘Ouderwetse’ Hollandse groenten als bloemkool, spruitjes en andijvie daarentegen worden steeds minder populair.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!