Het beste van RetailTrends: week 4

Het beste van RetailTrends: week 4

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

De roerige HEMA-jaren van Tjeerd Jegen
Na zes jaar komt er een einde aan het tijdperk Tjeerd Jegen bij HEMA. Wat heeft hij zoal bereikt en hoe laat hij het Nederlandse winkelicoon achter? We maken de balans op.

Wie is de nieuwe topvrouw van HEMA?
Saskia Egas Reparaz volgt Tjeerd Jegen op als ceo van HEMA. Een beknopt portret van deze retailbestuurder bij wie alles draait om persoonlijke relaties.

Winkeliers zoomen met Máxima: 'Het wordt een bloedbad in de winkelstraat'
Door de coronacrisis staat veel winkeliers in de non-food het water aan de lippen. Zes van hen deelden hun zorgen via een Zoom-sessie met koningin Máxima. RetailTrends keek en luisterde mee.

Podcast: Retaillessen van Ronald Voogt (Beter Bed)
Ronald Voogt heeft zijn hele carrière in de retail gewerkt. Na 25 jaar bij VendexKBB/Maxeda (De Bijenkorf, MS Mode en Hunkemöller) en 3 jaar Makro Zuid-Amerika wordt Voogt in 2012 algemeen directeur bij Primark Benelux. Met al deze ervaring krijgt hij in 2018 de leiding over Beter Bed Benelux

'Die azijnpissers zeiden dat dit het einde was voor Amac'
Van één winkel in Utrecht naar een formule met vijftig vestigingen door het hele land: in vijftien jaar tijd bouwde Ed Bindels zijn Amac uit tot marktleider binnen het premium Apple-resellersegment. Een gesprek over groeipijn, jezelf heruitvinden en nauw samenwerken met misschien wel het meest ondoorgrondelijke technologiebolwerk ter wereld: Apple.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!