Verhoog je conversie met Tweakwise

Met Tweakwise til je je webshop naar een nieuw level als het gaat om conversie-optimalisatie, CRO! Door de Tweakwise-software toe te voegen aan je shop(s), zorg je ervoor dat klanten supersnel vinden wat ze zoeken. Niet alleen producten, maar ook geschreven tekst, video’s en andere content.
 
Dat klanten meer kopen bewijst de structurele omzetgroei van meer dan vijftien procent na het inzetten van Tweakwise. Geïnteresseerd? Kijk de video en begin morgen nog met Tweakwise, of vraag eerst een demo aan. Ontvang een analyse over je shop(s) en bereken het potentieel met Tweakwise. 

Ben jij de komende maanden ook bij een van de webinars die mede georganiseerd zijn door Tweakwise?

Hoe Just Eat Takeaway.com de groei opving met schaalbaarheid, personalisatie en automatisering
25 maart
Rick Koopman - Just Eat Takeaway.com
Stefan van Opstal – Tweakwise

Rick Koopman van Just Eat Takeaway en Stefan van Opstal van Tweakwise gaan in gesprek over hoe Just Eat Takeaway.com de groei opving met schaalbaarheid, personalisatie en automatisering en hoe Tweakwise daaraan heeft kunnen bijdragen.
Schrijf je hier in

De noodzaak om de digitale transformatie in B2B e-commerce te versnellen
13 april
Collin de Boer – ISM
Stefan van Opstal - Tweakwise

De wereld is onder invloed van corona steeds digitaler geworden en de noodzaak om (digitaal) te innoveren is ook in B2B e-commerce topprioriteit geworden. In deze Q&A met ISM en Tweakwise ontdek je het belang van digitale transformatie voor B2B e-commerce.
Schrijf je hier in

Succes in omnichannel retail door klantgerichtheid 2.0
15 april
Arjen Woortman - Nespresso
Wim la Haye – Bluebird Day
Stefan van Opstal - Tweakwise

In een driedelig webinar neemt Arjen Woortman van Nespresso je mee door de transformatie van coffee experience naar omnichannel consumer experience en leert hij je hoe je je verschillende kanalen het beste integreert om een totale consumer experience te kunnen bieden. Wim la Haye van Bluebird Day leert je hoe je de essentiële stappen zet om een goede omnichannel retailer te worden en hoe je je shop vervolgens optimaliseert. Stefan van Opstal van Tweakwise laat je zien hoe je optimaal inspeelt op verschillende customer journeys en hoe je retentie aankopen stimuleert om het meeste uit je omnichannel shop te halen.
Schrijf je hier in

Emerce Fashion
6 mei
Stefan van Opstal - Tweakwise

Tweakwise is de nummer één in gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendations. Ruim 75% van de e-commerce shops in Fashion hebben met Tweakwise hun conversie met meer dan 15% laten stijgen. Tweakwise biedt in omgevingen met veel complexiteit, zoals shops met veel producten en attributen, de ultieme oplossing. 
Stefan neemt je mee in de belangrijkste ontwikkelingen in e-commerce fashion en hoe Tweakwise met haar oplossingen daarin kan bijdragen.
Schrijf je hier in

Emerce E-commerce Live!
27 mei
Oscar Diele - Flinders
Stefan van Opstal - Tweakwise

Oscar Diele van Flinders gaat in gesprek met Stefan van Opstal over de laatste ontwikkelingen in de e-commerce en innovatieve oplossingen van Tweakwise.
Schrijf je hier in

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!