Betrokkenheid vergroten van medewerkers, het is van belang voor iedere organisatie, het werkt door op heel veel onderdelen binnen een bedrijf. Heb je dit als bedrijf niet op orde, dan heeft het grote gevolgen. Niet alleen op de werksfeer, ook op het bedrijfsresultaat. Een groei in engagement zal leiden tot minder stress, een verlaagd ziekteverzuim en betere presaties. Met data-technologie kun hier met de juiste tools en de juiste inzichten een enorme verbetering in brengen.

Ook weten hoe je dit kunt doen? Leer hoe andere bedrijven dit doen tijdens de gratis webinar ‘Betrokkenheid vergroten door data-technologie’ op 20 april om 11.00 uur.

Goed werkgeverschap en het verlagen van het personeelsverloop draait om het op orde krijgen van de basis. Enerzijds door tooling te bieden waarop medewerkers voorkeuren en wensen kunnen ingeven en waarmee je het communicatieproces beter kunt inrichten. Anderzijds door hier ook naar te luisteren.

Workforce Management zorgt voor het op orde krijgen van planningen. De innovatieve Workforce Management software van ATOSS gaat nog veel verder dan dat. Door de data-technologie is het namelijk mogelijk om medewerkers te betrekken bij het maken van de planning en hun wensen hierin mee te wegen. Hierdoor stimuleer je de betrokkenheid en zelfredzaamheid. 

Communicatie is daarnaast in veel organisaties een punt van verbetering. Veel kanalen en systemen maken het niet altijd overzichtelijker. Het gevolg is vaak een negatief effect op de medewerkersbetrokkenheid. Met een innovatieve applicatie laat KEGA zien hoe je dit kunt stroomlijnen in één overzichtelijk systeem en hoe je hiermee de medewerkersbetrokkenheid kunt vergroten. Gekoppeld aan een innovatief Workforce Management systeem pak je hiermee het beste van 2 werelden samen. 

Sprekers
Remco Nijland – Head of Sales ATOSS Software AG
Kees Verkade – Eigenaar KEGA 

Tijdens de sessie van 45 minuten leer je:

  • Welke factoren van invloed zijn op medewerkersbetrokkenheid;  
  • Wat de behoefte is van medewerkers en hoe bedrijven hier aan voorbij gaan;
  • Hoe je een boost kunt geven aan de productiviteit;  
  • Voorbeelden hoe andere bedrijven dit doen;
  • Wat de software van ATOSS kan om de betrokkenheid en zelfredzaamheid te bevorderen;
  • Hoe de applicatie van KEGA de communicatie vereenvoudigd. 


Schrijf je hier gratis in voor de webinar.

Meer weten over de voordelen van Workforce Management en hoe je hiermee de medewerkersbetrokkenheid kunt vergroten binnen jouw bedrijf? Download hier de gratis e-paper van ATOSS Software en lees meer.