We leveren zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele- en digitale communicatie, grafische interieurdecoratie en het faciliteren van corporate images. En met 25 jaar ervaring weten wij voor elke situatie een gepaste oplossing!

Een samenwerking tussen bedrijven is een beetje als een huwelijk. Je moet goed met elkaar overweg kunnen, interesses delen, elkaar kunnen aanvullen maar zeker niet precies hetzelfde zijn. Anders brengt het geen toegevoegde waarde.
SIZO is reeds 25 jaar een begrip in de signage branche. Ooit begonnen als ambachtelijke reclameschilders is het bedrijf meegegroeid met de markt en de voortschrijdende techniek. Reclame schilderen met de hand is inmiddels een uitgestorven beroep en heeft plaats gemaakt voor digitale bestanden, computergestuurde printers en freesmachines. 

De wereld van visuele reclame blijft evolueren. Waar traditionele signage ophoudt begint de digitale signage. In onze dynamische economie is steeds meer behoefte aan snel wisselende boodschappen en communicatie. De aandacht van de consument, die per dag aan honderden reclameboodschappen wordt blootgesteld, is steeds minder eenvoudig te pakken. Digitale communicatie middels LED-schermen doet het daarin erg goed.
L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Ledscreens en sinds 2010 een van de grootste spelers in de markt.
De combinatie van L2L Ledscreens met SIZO Signs is voor de hand liggend. Digitale Ledscreens zijn een verlengstuk van de traditionele signage en deze twee worden op locatie vaak met elkaar geïntegreerd. 

Hierdoor zijn we in staat een verregaande synergie te genereren. Doordat expertise in huis is op beide gebieden zijn wij in staat een technisch voorstel te maken dat economisch maakbaar is en de digitale signage naadloos laat aansluiten op de traditionele sign-uitingen. Bijkomend voordeel voor de opdrachtgever is dat deze met slechts één partij om tafel zit en daar de volledige verantwoordelijkheid voor het slagen van het project neer kan leggen.

Doordat nagenoeg alle monteurs van zowel Sizo als L2L Ledscreens allround zijn kunnen wij een  dichte service dekking bieden. Dagelijks hebben wij door geheel Nederland en België zo’n 15 auto’s en bussen op de weg. Veelal zijn we in staat heel snel te reageren op een storing of problemen. Doordat wij over onze eigen hoogwerkers beschikken is ook ad-hoc service werk op hoogte snel aan te pakken.

Naast SIZO Signs en L2L Ledscreens maakt ook SIZO Identity deel uit van de SIZO Group. Wellicht een onverwachte combinatie echter een die in de praktijk prima werkt. SIZO Signs en L2L Ledscreens vervullen vaak een belangrijke rol in de promotie van bedrijven. Naast gevelreclame of indoor signing verzorgen we de reclame op bedrijfsmiddelen als autobussen, verkoopwagen en machines. SIZO Identity versterkt de promotie van bedrijven door levering van gepersonaliseerde bedrijfskleding en promotieartikelen. Onze ervaren adviseurs van SIZO Identity kunnen een compleet kleding plan uitwerken dat aansluit op de werkzaamheden, gewenste uitstraling en budget van de opdrachtgever. Op deze manier draagt ook het personeel bij aan de uitstraling en merkbeleving van het bedrijf.

Is uw onderneming toe aan een nieuwe identiteit, maar heeft u geen zin om uw wens(en) bij vijf verschillende partijen te leggen? SIZO geeft u vrijblijvend advies op maat en we heten u van harte welkom in ons signlab om inspiratie op te doen. 

sizo.nl | +31 (0)10 31 30 200 | Vlierbaan 11, 2908 LR Capelle aan den IJssel

LinkedIn | Instagram | Facebook | YouTube

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!