My Jewellery opent twee nieuwe winkels

Sieraden- en modemerk My Jewellery opent deze maand twee nieuwe winkels. Zaterdag gaat in Nijmegen een tweede zaak open, op 24 april volgt Leiden.

My Jewellery begon in 2015 in Den Bosch en heeft met deze twee erbij zeventien boutiques in grote Nederlandse steden. Daarnaast zijn er ruim driehonderd winkels die artikelen van My Jewellery verkopen, vooral in de Benelux.

Eigenaresse Sharon Hilgers: "Ondanks de moeilijke periode voor de retail de afgelopen tijd blijven wij als merk geloven in de kracht van de winkelstraat." In december sprak ze de verwachting uit dat er dit jaar nog tien winkels bij komen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Reacties 2


Machiel R 16 apr, 09:49

Complimenten voor deze self made ondernemer, begonnen vanuit de kelder bij haar ouders. Nog mooier om te zien dat er nog steeds genoeg ondernemers geloof hebben in stenen winkels.


Joost Kriek 17 apr, 12:53

Het vind het heel erg knap, qua collectie is er weinig origineels aan en ook nog relatief duurder als de rest maar ze weet blijkbaar heel goed de doelgroep in de beweging te krijgen. Misschien word zij wat Vera Moda/Only 10 jaar geleden waren.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!