In 2020 hebben full-service-provider Levelfour uit Nistelrode en netwerkleverancier Lancom Systems hun handen in een geslagen. Een samenwerking waar men een jaar later met tevredenheid op terug kijkt.
 
Levelfour is een one-stop-shop en doet zowel zaken met MKB als (grote) retail organisaties. Wij bieden uitgebreide end-to-end-diensten aan, variërend van eenvoudige connectiviteitsondersteuning tot volwaardige bedrijfsapplicaties. Kijk eens naar de situatie binnen uw organisatie. Hier dient o.a. een goede stabiele verbinding te zijn, voor uw kassa, het betalingsverkeer en eventueel muziek of alarmdiensten. Wij vertrouwen voor deze ondersteuning op de hardware en het cloud-gebaseerd netwerkbeheer van LANCOM Systems.
 
Levelfour werkt samen met nationaal en internationaal bekende retailbedrijven op alle gebieden van hun digitale infrastructuur. Een belangrijk onderdeel: het netwerk zo veilig en efficiënt mogelijk inrichten. Naast de hoge productkwaliteit is de sterk geautomatiseerde inrichting en het management van het netwerk via de LANCOM Management Cloud een belangrijke onderscheidende factor.
 
Doordat de hardware van LANCOM cloud managed is kan Levelfour het beheer van de volledige netwerkinfrastructuur van zijn klanten op afstand overnemen. We kunnen dus op afstand configureren en monitoren. Bij storingen of aanpassingen hoeven we niet fysiek op locatie te zijn, waardoor wij efficiënter kunnen werken. Aan de klantzijde zorgt dit voor kostenbesparing. Door op deze manier te werken kunnen we een grote mate van bereikbaarheid garanderen. Essentieel voor alle bedrijfsprocessen. 
 
Wij werken inmiddels ruim een jaar samen met LANCOM als partner en deze samenwerking bevalt erg goed. We hebben gekozen voor LANCOM als partner, omdat het een betrouwbare leverancier is welke betaalbare en kwalitatief goede hardware levert. Door met LANCOM te werken kunnen we de veiligheid van het netwerk waarborgen. Je wilt natuurlijk dat je netwerk en de data die hier over verstuurd wordt te allen tijde volledig beschermd is.
 
Een ander bijkomend voordeel is dat hoge initiële investeringskosten in IT infrastructuur verleden tijd zijn. De inrichting van het netwerk past zich flexibel aan, aan de bedrijfsbehoeften aan. In een mum van tijd worden nieuwe locaties aangesloten en diensten beschikbaar gesteld. De IT-specialisten kunnen op iedere situatie reageren en snel schakelen. Op deze manier verzanden zij niet in routinematige taken, maar concentreren zij zich op hun kerntaken. Ontzorging bij klant.
 
In een eerdere publicatie gaf Peter Grotenhuis, oprichter en CEO van Levelfour, aan “dat het doel is om retail organisaties in de gehele digitale waardeketen te ondersteunen met slimme, geïntegreerde oplossingen”. Tot op heden is Levelfour hier erg succesvol in. Meerdere (grote) nationale en internationale partijen/retailers maken inmiddels naar tevredenheid gebruik van onze tailor-made-diensten. 

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare IT partij, welke met u mee denkt en de oplossingen en service biedt die u verlangt? Mail naar sales@levelfour.nl of bezoek onze websites Levelfour en Lancom.
Telefonisch zijn we bereikbaar op 088 229 0499. We plannen graag een afspraak met u in.