Clubhouse: Hoe staat het met inclusiviteit in retail?

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Vandaag in de RetailTrends Club op Clubhouse tussen 11:00 - 12:00 uur.


Host: RetailTrends-redactie
Thema: Hoe staat het met inclusiviteit in retail?

Podiumgasten: Mei Ling Tan (House of Einstein) en Bouchra Talidi (Inclusioncy)

De onderwerpen diversiteit en inclusiviteit staan steeds vaker structureel op de agenda van menig retailer. Alsmaar meer wordt duidelijk dat je als winkelketen of merk ‘iets moet’ met dit thema, maar hoe pak je dat aan en wat zijn de do’s en don’ts?

Daarover praten we met Mei Ling Tan. Met House of Einstein verkoopt Tan samen met compagnon Jantien Herfst gepersonaliseerde kledingboxen voor mannen. Investeerders voor haar bedrijf aantrekken bleek zo makkelijk nog niet. “98 procent van het kapitaal gaat naar mannelijke ondernemersteams, een keuze veelal gebaseerd op vooroordelen.” Tijd om dat tij te keren, aldus Tan.

Ook Bouchra Talidi is van de partij. Met haar bedrijf Inclusioncy werkt zij al vijftien jaar aan verbinding en verandermanagement om zo een praktisch en duurzaam diversiteits- en inclusiebeleid te realiseren bij verschillende organisaties.

RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!