Met Winkel op Wielen brengen Lotte van der Duin en Meike Heynens de binnenstad met zijn bijzondere merken tot voor de voordeur van de consument.


Geen potjes van Hak of zakjes van Maggi. In de Winkel op Wielen vind je producten met een verhaal. Met deze rijdende winkel, die veel wegheeft van een traditionele SRV-wagen, brengen Meike Heynens en Lotte van der Duin de stad naar de klant toe.


De Winkel op Wielen is in het leven geroepen toen het andere bedrijf van Heynens en Van der Duin – Bolt Amsterdam – door de coronacrisis stil kwam te liggen. Bolt Amsterdam legt zich toe op de productie en styling van evenementen van onder meer beauty en lifestylemerken. “Eerst wilden we de merken waarvoor we normaalgesproken werken naar de mensen toe brengen, maar dat mondde al snel uit in het plan meerdere labels in een bus te leggen”, vertelt Heynens. Het doel van de Winkel op Wielen is om mensen thuis te inspireren. Met name door de coronacrisis kwam de klant minder in de stad. De bus ligt gevuld met delicatessen en cadeaus, zoals koeken van Van Strien, plantaardige kaas van Willicroft en cosmeticaproducten...