Scoor deze gadgets tijdens Black Friday

Scoor deze gadgets tijdens Black Friday

Is jouw telefoon ook aan vervanging toe? Of ben je al een tijdje op zoek naar een betere laptop? Black Friday is de ideale dag om die gadget zo voordelig mogelijk te scoren. Black Friday valt dit jaar op 26 november. Weet jij al wat jij dan gaat aanschaffen?

1.      De nieuwste telefoon
Er zijn allerlei opties wat betreft telefoons. Zo zijn er de bekende grote merken zoals iPhone en Samsung, maar kijk vooral ook eens naar minder bekende merken. Op Black Friday zijn er altijd fijne kortingsacties te vinden. Het is dus de moeite waard om dan online op zoek te gaan naar verborgen pareltjes. En heb je die uiteindelijk gevonden en aangeschaft? Vergeet dan niet een bijpassend telefoonhoesje aan te schaffen, zoals een iPhone 12 mini hoesje. Zo bescherm je je nieuwe gadget en heb je er lang plezier van!

2.      Een handzame laptop
Werk je vaak onderweg? Dan is het prettig om een laptop te hebben die na gebruik makkelijk in je tas past en niet te veel weegt. Het is de moeite waard om op Black Friday op zoek te gaan naar kortingen op laptops. Het maakt daarbij niet uit wat je wensen precies zijn, omdat er in alle categorieën wel aanbiedingen te vinden zijn. Natuurlijk is het mogelijk om naar de winkel te gaan om de laptops in het echt te bekijken. De informatie die je online kunt vinden is tegenwoordig alleen zo uitgebreid, waardoor je ook via die zoekmethode prima zult slagen.

3.      Een grotere tv
Black Friday aanbiedingen zijn ook ideaal om voordelig een nieuwe tv te scoren. Of het nu gaat om een tweede tv voor in de slaapkamer, of om een groter scherm in de woonkamer; er zijn volop aanbiedingen voor te vinden. Overweeg je dus de aanschaf van een andere tv? Dan is het de moeite waard om Black Friday af te wachten voor mooie kortingen.

4.      Smartwatch voor een gezonder leven
Iedereen die weleens goede voornemens heeft bedacht, weet hoe lastig ze in de praktijk te brengen zijn. Black Friday is de ideale dag om daar verandering in te brengen. Ook smartwatches zijn dan namelijk vaak afgeprijsd. Zo’n smartwatch maakt het mogelijk om bijvoorbeeld bij te houden hoeveel stappen je dagelijks zet, of hoe het zit met je slaappatroon. Over het algemeen geldt wel; hoe uitgebreider, hoe duurder. Maar dat betekent dus dat je op Black Friday net wat meer opties voor je geld krijgt. De prijs hoeft dus geen drempel meer te zijn om zo’n gezonde gadget aan te schaffen.

5.      Relaxen met een e-reader
Een e-reader is een ideale gadget om cadeau te doen; aan een ander, óf gewoon aan jezelf. Voor een relatief laag bedrag open je met zo’n apparaat namelijk een wereld aan mogelijkheden. Vanaf dat kleine schermpje kun je net zoveel dikke boeken lezen als je wilt! Daarbij heb je versies met internet, waarmee je ondertussen zelfs over het net kunt surfen. Of kies een exemplaar met een leeslampje, waardoor je ook in het donker gewoon lekker door kunt lezen. Op Black Friday scoor je het exemplaar dat het beste bij jouw wensen past mét voordeel.

6.      Voor het beste geluid
Heb je die nieuwe tv of laptop aangeschaft met flinke korting? Dan is er nog maar een ding dat je hoeft te regelen: het perfecte geluid. En ook daarvoor is Black Friday ideaal. Vind bijvoorbeeld de beste draadloze oordopjes, om ook tijdens het sporten te kunnen genieten van je favoriete muziek. Schaf de soundbar aan met de beste bastonen, om ook de buren mee te laten genieten van jouw ‘greatest hits’. Of ga voor die voordelige dolby surround set, om optimaal te kunnen griezelen bij die fijne horrorserie op Netflix. Met Black Friday vind je voor al deze items de beste kortingen!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!