Picnic: duizenden bestellingen geannuleerd

Picnic heeft maandagmorgen een paar duizend orders moeten annuleren. Boeren hadden het fulfilmentcenter in Zaandam geblokkeerd, meldt een woordvoerder van de websuper.

Nadat de boeren hun actie hadden beëindigd, konden de elektrische wagentjes weer de weg op. Het was het enige verdeelcentrum van Picnic dat geblokkeerd werd. Picnic kan de orders niet zomaar naar dinsdag doorschuiven. "Want misschien zat er wel iets bij wat mensen vanavond wilden gebruiken. Dan hebben ze het morgen niet meer nodig."

Ook Albert Heijn zag zich genoodzaakt onlinebestellingen te annuleren door blokkades bij de centra in Geldermalsen en Utrecht. Om hoeveel orders het gaat, is niet bekend.

Boeren blokkeerden maandagmorgen diverse distributiecentra van supermarkten als reactie op de stikstofplannen van het kabinet. Brancheorganisatie CBL noemde de blokkades onacceptabel en eiste dat de boeren ze onmiddellijk zouden beëindigen.

's Middags waren diverse dc's nog geblokkeerd. Als de blokkades voortduren, zullen volgens het CBL vooral tekorten ontstaan bij verse producten, zoals brood, groente en fruit en melk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!