Werk aan de winkel

Er is meer vraag naar midden- en hoger kaderpersoneel in retail, aldus het aprilnummer van RetailTrends. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn positief. De economie trekt aan én het imago van de branche wordt steeds beter. In het artikel vertellen drie executive searchers over de ontwikkelingen op werving en selectiegebied in de retail. Na een moeizame periode kunnen ze weer flink aan de bak.

Zo zegt Anton Breider van RetailRecruitment in Schoonhoven: “Na een periode van consolidatie krijgt de business voorzichtig een financiële injectie. Serieuze werving van kader- en middenkader personeel komt weer op de agenda. Verder signaleer ik dat er bij winkelketens mensen met een hoger opleidingsniveau instromen, namelijk vanaf hbo-niveau.”

En Etchica Voorn, directeur van franchiseorganisatie RetailProfs in Uithoorn: “Na de bewuste 11 september 2001 hebben we bizarre én moeilijke tijden gehad. Nu zijn het eerst de uitzendbureaus en daarna de werving- en selectiebureaus die profiteren van een aantrekkende economie. Deze sectoren zijn de thermometers.”

Het gehele artikel is te lezen in het aprilnummer van RetailTrends.
U kunt vrijblijvend een proefnummer aanvragen via
sales@retailtrends.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!