Foodello beschikbaar in heel België

Foodello beschikbaar in heel België

Websupermarkt Foodello gaat binnenkort heel België bedienen. Het Finse bedrijf is sinds eind vorig jaar in Vlaanderen actief en daar komen Franstalig België en hoofdstad Brussel nu bij. 

Foodello, dat zich op restpartijen richt, startte begin vorig jaar in Nederland. “Inmiddels hebben wij in Nederland en België samen meer dan 100.000 bestellingen mogen ontvangen. Vandaar het besluit om geheel België te gaan bedienen. Op dit moment hebben we in Nederland en Vlaanderen meer dan 700.000 kilo voedsel gered van de verspilling”, zegt marketingmanager Bas Dekker over de uitbreiding. 

Afhankelijk van de taal op de etiketten, zullen veel producten die Foodello in Nederland en Vlaanderen levert ook in Wallonië en Brussel verkrijgbaar zijn. Dat heeft te maken met bepaalde wetgeving. Daarnaast zullen er producten in het assortiment zitten die uitsluitend in Franstalig België beschikbaar zijn.

Het bedrijf geeft aan in de toekomst verder uit te breiden naar andere landen. Welke precies is nog niet duidelijk. Eerder zei Dekker tegen RetailTrends een omzet van 3 tot 5 miljoen euro in Nederland te verwachten dit jaar. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!