Verpakking in perspectief

Verpakkingsprocessen moeten worden geflexibiliseerd en interne samenwerking moeten worden geoptimaliseerd. Dat is de meest effectieve manier om én verpakkingen te innoveren én kosten te besparen, aldus de centrale gedachte van het congres Verpakking in Perspectief. Dat wordt op vrijdag 28 april in het World Trade Center in Rotterdam georganiseerd door Elsevier Congressen, in samenwerking met Elsevier Voedingsmiddelen Industrie en Wageningen UR.

De centrale thema’s van dit congres zijn daarom innoveren en samenwerken. Onder de sprekers op deze dag zijn Jan Storm (algemeen directeur van Stichting Nedvang), dr. Ulphard Thoden van Velzen (Senior Packaging Scientist bij Wageningen UR) en dr.ir. Roland ten Klooster (mede-directeur Plato product consultants).

De dag eindigt met een discussie, over onder meer de volgende stellingen: “Beter verpakken leidt tot minder recalls, minder afval, meer verpakkingsmateriaal en uiteindelijk tot minder milieubelasting” en “Look-a-likes zijn slecht voor de consument.”

Meer informatie op RetailAgenda.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!