Topman vertrekt bij DekaMarkt

Topman vertrekt bij DekaMarkt

Ralf Simons vertrekt na 3,5 jaar bij DekaMarkt, waar hij samen met Dirk Kat verantwoordelijk was voor de dagelijkse leiding.

Ralf Simons vertrekt na 3,5 jaar bij DekaMarkt, waar hij samen met Dirk Kat verantwoordelijk was voor de dagelijkse leiding. Er is nog geen sprake van een vervanger.

Ralf Simons werd in 2020 verantwoordelijk voor de winkeloperatie en online bezorging van DekaMarkt. Onder Simons' leiding werden 19 voormalige Deen-winkels in het winkelnetwerk van DekaMarkt geïntegreerd. Ook werd er een nieuwe strategie op poten gezet. 

Simons was vóór zijn carrière bij DekaMarkt operationeel manager bij Jumbo, zonemanager bij Super de Boer en supermarktmanager bij Albert Heijn. Een vervolgstap in zijn loopbaan is nog niet aangekondigd.

Bart Oprel is sinds vorig jaar algemeen directeur van de supermarktketen; samen met Dirk Kat vormt hij de directie van DekaMarkt. Eerder dat jaar werd bekendgemaakt dat supermarktketens Dirk en DekaMarkt juridisch werden losgekoppeld van Detailresult. Ze bleven wel gebruikmaken van de logistiek, productiebedrijven en het servicekantoor van het moederbedrijf.

DekaMarkt opende eind vorig jaar zijn honderdste winkel, aan Egmond aan Zee. Inmiddels heeft het concern naar eigen zeggen 2 procent marktaandeel.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!