Blue Tomato breidt uit naar België 

Blue Tomato breidt uit naar België 

Blue Tomato heeft onlangs een winkel in Antwerpen geopend. Het is de eerste keer dat de Oostenrijkse skate- en surfwinkelketen een brandstore heeft in België. 

De nieuwe vestiging zit aan de Wiegstraat, in het centrum van Antwerpen. De winkel telt in totaal zo'n 250 vierkante meter. 

Blue Tomato zou al een groot deel in België bedienen via de Nederlandse of Duitse webshop. Naar eigen zeggen is er veel vraag naar producten van het merk in Antwerpen, Gent, Burgge en Leuven. "Nu hebben we er ook eindelijk een winkel", zegt directeur Tillmann Ruprecht. “Na de succesvolle zomermaanden in Duitsland en Nederland zijn we erg blij dat we in België eindelijk de sleutel kunnen omdraaien."

In Nederland is het merk al langer actief. Blue Tomato opende in 2018 zijn eerste winkel in Utrecht, waarna er in de daaropvolgende jaren filialen bijkwamen in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Dit jaar nog opende Blue Tomato een nieuwe winkel in Groningen, waarbij het totale aantal uitkomt op 5 stuks. 

Met de nieuwe locatie in België telt Blue Tomato nu zo'n 85 winkels, verspreid over Nederland, Scandinavië en de Duitstalige markten. 

Reacties 1


Didier Wouters 4 dec, 21:24

Tijd voor een Blue Tomato winkel in Breda.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!