Extenda GO onthult baanbrekende omnichannel technologie op Webwinkel Vakdagen

Extenda GO onthult baanbrekende omnichannel technologie op Webwinkel Vakdagen

Sluit je aan op 23 januari om 15:15 tijdens de Webwinkel Vakdagen (Utrecht, Jaarbeurs), als ExtendaGO een efficiënte omnichannel technologie introduceert voor (online) retailers die een stap willen maken naar de fysieke wereld of bestaand winkeliers die een webshop willen integreren met hun bestaande systemen. 

Onze innovatieve omnichannel POS-oplossingen integreren naadloos met populaire platforms zoals Woocommerce, Shopify, Shopware en Prestashop, waardoor moeiteloze synchronisatie tussen online en fysieke winkelactiviteiten wordt gegarandeerd. Zeg vaarwel tegen de uitdagingen van gegevenssynchronisatie, verouderde software en beperkte toegang - Extenda GO biedt schaalbare API's voor flexibele integraties. 

Ervaar hoe je als gebruiker een stap in de toekomst kan zetten met ons digitale omni-channel kassasysteem, tijdens onze live demo, die plaatsvindt op 23 en 24 januari op standnummer 26. Ontdek hoe de nieuwe technologie van Extenda GO gemakkelijk fysieke winkels kan koppelen aan webshops, betaalintegraties naadloos laat aansluiten en loyaliteitsprogramma's de klantrelatie verbeteren. Ook de nieuwe terminal-vrije betaalmogelijkheden met Tap to Pay on iPhone zullen we demonstreren.  Mis deze kans niet om je bedrijf te transformeren. Registreer nu en bezoek ons op stand 26 voor een eerste blik op de baanbrekende omnichannel technologie van Extenda GO.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!