Patatje bij snackbar steeds gezonder

Cafetaria’s bakken hun friet steeds vaker in gezonder, vloeibaar vet. Volgens de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) bakt in inmiddels 45 procent van de snackbars verantwoord. In 2004 was dat nog eenderde. Het VWA-beleid ter promotie van vloeibaar vet lijkt daarmee succes te hebben. De overstappers noemen “Publiciteit en bezoek van de VWA” als belangrijkste reden voor de omschakeling.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!