‘Veel belangstelling voor overname SportScheck’

‘Veel belangstelling voor overname SportScheck’

Er is veel belangstelling voor de overname van de Duitse retailer SportScheck . Dat zegt curator Axel Bierbach volgens de Süddeutsche Zeitung.

De geïnteresseerde partijen, waarvan nog geen namen worden genoemd, zijn financiële investeerders en specialisten uit de detailhandel. "Het bewijs dat het een bedrijf met aantrekkelijke producten is", zo stelt Bierbach. Hij noemt de gesprekken ‘goed en constructief’.

Wanneer de overname rond zijn, kan Bierbach nog niet zeggen. Algemeen directeur Matthias Rucker, directeur van SportScheck is positief gestemd tegenover de krant. “De zaken van de afgelopen week zijn zeer positief en de fysieke detailhandel is gegroeid." 

De Duitse sportretailer SportScheck heeft eind november een faillissementsaanvraag ingediend, als gevolg van de financiële problemen bij moederbedrijf Signa Holding. De overname door het Britse Frasers Group stond hierom on hold. Of het bedrijf alsnog 1 van de overnamekandidaten is, is niet bekend. SportScheck heeft 34 winkels verspreid over Duitse stadscentra.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!