Wibra opent eerste Franse winkel in Lille

Wibra opent eerste Franse winkel in Lille

Discountketen Wibra opent naar verwachting eind mei in Lille. Dat vertelt Claudine Nachtergaele, directeur Wibra België en verantwoordelijk voor de inzet in Frankrijk, tegen de krant Le Figaro.

De discountketen hoopt dat dit het begin is van meer Wibra-filialen in het land. “We hopen in 2024 meerdere winkels te openen en bij positieve reacties in Parijs aan te komen”, aldus Nachtergaele. Daarmee houdt Wibra zich aan de eerder genoemde planning. Bas Duijsens, algemeen directeur, meldde eind vorig jaar al dat de discounter in het voorjaar zijn eerste Franse winkel opent.

Momenteel heeft Wibra 220 winkels in Nederland en 50 in België. Duijsens maakte onlangs bekend dat hij nog ruimte ziet voor 200 extra Wibra-filialen in Nederland. Daarmee zou het Nederlandse winkelbestand bijna verdubbelen. Ook in België heeft het bedrijf plannen om zijn winkelbestand uit te breiden. Het bedrijf liet eind november in zijn jaarcijfers een flinke winststijging zien van 27 procent. 

Benieuwd hoe ceo Bas Duijsens de groei van ‘zijn’ discountketen aanpakt? Dat lees je hier.  Nog geen member? Check hier de opties

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!