Wat als licht voor ú zou werken?

Wat als licht voor ú zou werken?

Licht is magisch. Het beïnvloedt stemming, bepaalt het gevoel en verleidt tot aankoop. Licht creëert de sfeer, die aansluit bij uw merk. TRILUX Retail ondersteunt bij het vinden van dé lichtoplossing.

We do Retail lighting
Met TRILUX Retail leveren wij wereldwijd totale verlichtingsconcepten voor retailers. Van een efficiënt én veelzijdig productportfolio tot creatieve, op maat gemaakte lichtconcepten. Met het Retail Competence Centre en productiefaciliteiten in Keulen bedienen en ontzorgen wij van a tot z. Continu optimaliseren met intelligente en uitgekiende lichtoplossingen. Dat is onze drijfveer. Op die manier maken we retailers efficiënter en succesvoller. Wereldwijd vertrouwen honderden klanten op onze expertise.

Op zoek naar een passend lichtreceptuur 
Door onze jarenlange ervaring in de retailsector kennen uitdagingen met licht geen geheimen meer voor ons. Onze lichtspecialisten komen altijd langs op locatie om de situatie te verkennen. Vervolgens werken we samen aan het juiste lichtreceptuur dat past bij uw merkidentiteit. Wij leveren niet alleen de verlichting, maar ondersteunen u echt in het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om het verbeteren van de sfeer, het verhogen van de verkoop of het optimaliseren van de winkelervaring voor uw klanten, wij kennen de passende formule. Ons proces loopt van lichtdesign helemaal tot het eindresultaat, met oog voor detail.

Ontdek onze werkwijze op 
www.triluxretail.com 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!