Is ‘Pay On Demand’ de toekomst voor de Retail sector?

Is ‘Pay On Demand’ de toekomst voor de Retail sector?

‘Pay On Demand’ zorgt voor hogere werknemerstevredenheid & productiviteit. Via Jixbee kunnen werknemers zelf een deel van hun verdiensten uit betalen voordat de reguliere betaaldag aanbreekt.

Een revolutionaire innovatie of toch niet?
In de retail wereld is medewerkerstevredenheid en retentie cruciaal voor het behouden van een bloeiend bedrijf. Hoge verloopcijfers, veranderende behoeften van werknemers en operationele efficiëntie zijn blijvende uitdagingen waar retailers mee te maken hebben. 

Jixbee, het Nederlandse Pay On Demand platform, komt naar voren als een revolutionaire oplossing. Die retail medewerkers de (financiële) flexibiliteit biedt die ze verwachten, terwijl bedrijven profiteren van verbeterde productiviteit en loyaliteit.

Wat is Pay On Demand?
Pay On Demand, of Salaris On Demand, stelt werknemers in staat om een deel van hun verdiende loon zelf uit te betalen voordat hun reguliere betaaldag aanbreekt. Deze dienst is een unieke & persoonlijke employee benefit en is een ware game-changer.

Wat zijn de voordelen?

  1. Verhoogde medewerker retentie: Het bieden van Pay On Demand toont een toewijding aan het welzijn van werknemers, wat loyaliteit bevordert en verloop vermindert. Volgens een studie van Mercator Advisory Group zien bedrijven die EWA aanbieden een daling van 19% in werknemersverloop.
  2. Verbeterde Productiviteit: Financieel zekere werknemers zijn meer gefocust en productief op het werk. De American Psychological Association benadrukt dat financiële stress de werkprestaties aanzienlijk kan beïnvloeden.
  3.  Meer vacature interesse: Uit een A/B test, uitgevoerd door Jixbee, wordt aangetoond dat vacatures die dergelijke flexibele uitbetaling faciliteert, 25% meer interesse krijgen.

Succesverhalen
Retailgiganten zoals Walmart en Target hebben al Pay On Demand-oplossingen geïmplementeerd en opmerkelijke resultaten gezien. Walmart meldde dat het hun hielp bij het verminderen van verloop en het verhogen van de betrokkenheid van werknemers. Bij Target heeft Pay On Demand bijgedragen aan verbeterde stabiliteit van het personeelsbestand en de kwaliteit van de klantenservice. Ook Jixbee ziet dergelijke voordelen in haar early stage.

Is Pay On Demand iets voor jouw bedrijf?
Probeer Jixbee gratis
en maak gewerkte (over)uren, bonussen, toeslagen en declaraties direct beschikbaar om automatisch uit te betalen aan jouw medewerkers en ervaar ook de voordelen!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!