Summum geeft een Siciliaanse twist aan Spring 2025

Summum geeft een Siciliaanse twist aan Spring 2025

Het nieuwe lenteseizoen start bij Summum met Italiaanse flair: soft neutrals, mimosageel, powder blue en blush pink vormen het palet voor een collectie met zomerse linnen-blend pakken, luxe lace bloesjes en crafty details.

 

Pantanello, Sicilië
Shootlocatie voor de collectiecampagne is olijfgaard Pantanello op Sicilië. Olijfbomen zover als het oog reikt, met een rustieke Siciliaanse hoeve als rustpunt. De Spring ‘25 collectie is ontwikkeld op basis van puurheid en authenticiteit. Nadruk ligt op craftmanship, zoals de rijke details, elegante borduursels en uitgewerkte texturen.

 

Kleuren & stijlen
We starten met neutrals als ivoor, zwart en pebble beige, met mimosageel en green als kleuraccenten, om in latere leveringen het palet aan te vullen met powder blue, rose smoke en sepia blush. Romantisch en landelijk, geïnspireerd op de Siciliaanse natuur. Een camouflageprint met bloemen, tie-dye strepen en een animal-print brengen pit.


We zien losse pakken met chique wide leg pants en midi-jurken in soepelvallende stoffen. Er is veel aandacht voor decoratieve details, zoals ruches, crafty geborduurde bloemen, bijzondere knits en pofmouwen. Daarnaast cargobroeken – ook in denimlijn Blue Daze – workwear-achtige stijlen en doorgestikte bomberjacks met textuur.

 

YOU’RE INVITED @ SUMMUM HQ
We presenteren de nieuwe Spring 2025-collectie op Summum hoofdkantoor op 7 en 8 juli tussen 10:00 – 17:00 uur, onder het genot van drinks en bites met Siciliaanse flair. We hebben het gevoel dat onze collectie in deze intieme sfeer perfect tot zijn recht komt – we staan die dagen dan ook niet op Modefabriek. Kom aanwaaien en reken op een warm onthaal. RSVP of vragen: info@summumwoman.com

 

Over Summum
Het Amsterdamse modelabel Summum (sinds 1998) van Jos en Jorien Wijker is een merk met internationale allure. Summum voert een eigenzinnige koers, met kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag, waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. Trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers, plus een trefzekere pasvorm.

 

Campagne image 2Campagne image 3Campagne image 4

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!