HEMA eerste Nederlandse retailer in Fortnite

HEMA eerste Nederlandse retailer in Fortnite

HEMA is naar eigen zeggen de eerste Nederlandse retailer die de virtuele wereld van Fortnite in gaat. Klanten van het warenhuis kunnen de virtuele stad, gebouwd door het warenhuis, betreden.

In de virtuele wereld komen de gamers allerlei specifieke HEMA-producten tegen, zoals de tompouce en de rookworst, maar ook agenda’s, etuis en andere spullen die de jonge klanten nodig hebben voor school. Deze spullen kunnen ze verzamelen in een virtuele stad.

Het is niet voor het eerst dat HEMA probeert de jongere generatie te bereiken. Vorig jaar werd de nieuwe schoolspullencollectie van het warenhuis in de virtuele wereld van Roblox gelanceerd.  

Fortine is een wereldwijd bekende videogame, die veelal gespeeld wordt door jongeren. De bekendste variant van de game is de zogenoemde Battle Royale, waarin 100 spelers vechten om als laatst over te blijven in een wereld. In de game worden ook events gehouden, zoals concerten. HEMA gebruikt het deel van de game waarin een eigen wereld kan worden gebouwd, waar gebruikers vrijuit kunnen rondlopen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!