Saskia Egas Reparaz (HEMA) grijpt naast titel topvrouw van het jaar

Saskia Egas Reparaz (HEMA) grijpt naast titel topvrouw van het jaar

Saskia Egas Reparaz van HEMA is niet uitgeroepen tot Topvrouw van het Jaar 2024. Ze legde het af tegen Karin van Baardwijk, de ceo van vermogensbeheerder Robeco.

Egas Reparaz is sinds juni 2021 ceo bij HEMA. Onder haar leiding, en met de nieuwe eigenaren Parcom en Jumbo-familie Van Eerd, heeft de warenhuisketen de weg omhoog weer gevonden. Samen met Karin van Baardwijk van Robeco en Marjo Vissers-Kuijpers van verzekeraar VGZ was ze genomineerd voor de titel Topvrouw van het Jaar 2024.

De prijs, die voor de 20ste keer werd uitgereikt, ging naar de Robeco-topvrouw. De jury onder leiding van voormalig Kamervoorzitter Khadija Arib omschreef haar als 'origineel, krachtig en iemand die veel indruk heeft gemaakt met haar persoonlijke verhaal'. "Ze weet dat je transformaties alleen succesvol kunt creëren met diversiteit. Ze weet dat je jezelf kwijtraakt als je een rol aanneemt. Dus zij heeft echt haar eigen stem gevonden."

Foto: van links Saskia Egas Reparaz, Karin van Baardwijk, Marjo Vissers-Kuijpers.

Reacties 1


20 sep, 11:40

Gefeliciteerd alle drie dames, aan de top. In het hele leven is het keuzes maken en beslissingen nemen die best on aangenaam voor mensen in het bedrijf die er werken, wat mij opvalt is het schrappen van veel medewerkers van het hoofdkantoor van de onderneming,, naar Tuurlijk zijn er veel inzichten nodig wat de kanten betreft goede marketing een must, de klant,klanten blijft altijd nummer 1 de strategie blijft ook deze jaren waar je alles omgaat. Gepensioneerd directie manager met ervaring bij de belangrijkste multinationals, medisch,automotive cosmetica ,electronica. Soms blijven het moeilijke beslissingen over vele miljoenen, even ademen en doen, bijna alles is mij gelukt, ook wel een paar keer mider

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!