DES Retailtechniek, uw partner in de retailsector!

DES Retailtechniek, uw partner in de retailsector!

DES Retailtechniek is ontstaan uit overnames van een aantal bedrijven, stuk voor stuk met jarenlange ervaring in de retailsector. Door deze overnames hebben we meer dan 30 jaar kennis en expertise in huis. DES Retailtechniek is gespecialiseerd  in het bouwen en ombouwen van supermarkten, winkels en showrooms. Dit omvat niet alleen complete elektrotechnische installaties, maar ook bijvoorbeeld beveiligingssystemen. Al deze werkzaamheden voeren we uit in een zo kort mogelijke tijd,  zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bij een samenwerking met DES Retailtechniek zal onze engineeringsafdeling  al uw wensen op tekening verwerken en waar nodig met u meedenken om tijd en kosten te besparen Dit alles om ervoor te zorgen dat er voor aanvang van de werkzaamheden aan uw winkel geen open eindjes meer zijn.

Een van onze sterkste punten is dan ook, het ontzorgen van de klant. DES Retailtechniek is meer dan een installateur, wij willen het vertrouwen met de klant opbouwen en gaan dan ook voor een langdurige samenwerking.

DES Retailtechniek is flexibel . We zijn erop ingericht om snel te acteren. Heeft u snel een offerte nodig? Moeten de werkzaamheden op korte termijn worden uitgevoerd? Neem dan contact met ons op.

#DESsnelschakelen

DES Retailtechniek_ retailtrends

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!