Horeca op NS-stations flink uitgebreid

De horecavoorzieningen op de grotere treinstations in ons land worden flink uitgebreid. Deze stations moeten uitgroeien tot de portalen, of ‘places to be’, van de steden. Dat stelde J. Huurdeman, commercieel directeur van NS-dochter Servex, gisteren. Hij deed die uitspraak bij de opening van de eerste La Place-vestiging in een station te Leiden.

Servex en La Place-eigenaar V&D hebben hoge verwachtingen voor de horecaformule. Huurdeman: “Dit jaar krijgen vijf of zes stations een vestiging, en dat bouwen we uit naar vijftien filialen.”

Servex groeit behoorlijk, en verwacht dat de komende vijf jaar te blijven doen. Vorig jaar boekten de Servex-formules samen een omzet van 235 miljoen euro. Huurdeman denkt die omzet snel te kunnen opvoeren tot boven de 300 miljoen. Iedere dag trekken de stations 1,3 miljoen reizigers. Die geven er steeds meer uit bij de winkels en horecagelegenheden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!