Nieuw: RetailTrends Media.nl

Vanaf nu kunt u voor alle retailinformatie terecht op de nieuwe website van RetailTrends Media, hét startpunt voor nieuws en ontwikkelingen in de retailsector. RetailTrends Media.nl is de overkoepelende site van de internetactiviteiten van RetailTrends Media.

Op deze handige pagina vindt u in één oogopslag de belangrijkste actualiteiten (RetailNews.nl), trends (RetailTrends.nl), technologische retailnieuwtjes (RetailTech.nl), evenementen en congressen (RetailAgenda.nl), opleidingen en cursussen (RetailStudies.nl) en boeken (RetailBooks.nl). Ook kunt u er terecht voor meer servicegerichte informatie over RetailTrends Media.

Vandaag verschijnt ook de eerste nieuwsbrief van RetailTrends Media.nl. Abonneren voor deze nieuwe, gratis service is eenvoudig, en kan op www.retailtrendsmedia.nl/abonneren. Leden van de RetailNews- en/of RetailTech-nieuwsbrief hoeven niets te doen om deze nieuwsbrief te ontvangen. Ter kennismaking zal de nieuwe nieuwsbrief namelijk vier weken lang – vrijblijvend – naar alle nieuwsbriefleden worden verzonden. Wilt u de nieuwsbrief ook daarna blijven ontvangen, dan kunt u op de link “Klik hier om uw profiel te wijzigen” klikken, die u onderaan iedere nieuwsbrief vindt. Zo niet, dan hoeft u verder niets te doen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!