Man niet meer verdacht inbraak eigen zaak

De eigenaar van een Jumbo-supermarkt in het Drentse Valthermond wordt niet langer verdacht van inbraak in zijn eigen winkel. Dat heeft zijn raadsman laten weten. Woensdag werd de ondernemer nog gearresteerd door de politie. Die verdacht hem ervan betrokken te zijn bij een inbraak in de Jumbo-supermarkt. Daarbij werd voor ongeveer anderhalve ton aan geld, waardepapieren en tabak buit gemaakt.

De winkeleigenaar is echter na twee dagen vrijgelaten. Zijn advocaat, Henk-Jan Hoekman: “'Hij is de afgelopen dagen gehoord om uit te sluiten dat hij wat met de kwestie te maken heeft. Hij staat nu weer vrolijk in de supermarkt om zijn brood te verdienen.”

Het Openbaar Ministerie is minder stellig dan de advocaat over het al dan niet nog langer verdacht zijn. Een woordvoerder: “'Hij is als verdachte gehoord, heeft twee nachten op het bureau doorgebracht en is daarna heengezonden. De bevindingen van het verhoor gaan straks naar de officier van justitie. Een beslissing tot verdere vervolging is nog niet genomen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!