Passie in het pashokje

Veel modewinkel- en warenhuismedewerkers zijn er wel eens op gestuit: mensen die seksen in het pashokje. Bij Men at Work in Utrecht hangt daarom zelfs een speciaal bordje bij de kleedkamertjes. Tussen andere regels als ‘Max. 2 stuks per paskamer’ valt daar te lezen: ‘Geen sex in de paskamer.’ Assistent-bedrijfsleider Diego Lopulalan: “Het bordje is om mensen op een leuke manier te waarschuwen dat wij geen seks in de paskamers tolereren.”

Hij stelt dat het personeel erop toeziet dat er niet meer dan één persoon in het pashokje zit. “Maar als het druk is, zoals nu met de uitverkoop, gebeuren er wel dingen die we niet in de gaten hebben. Dat houd je niet tegen.” Zelf heeft Lopulalan overigens nog niemand betrapt, “maar ik weet dat het gebeurt.”

De reactie van enkele Bijenkorf-verkoopsters is wat dat betreft veelzeggend. Seks in de pashokjes? “Alweer, waar?” Een van hen: “De afgelopen anderhalf jaar heb ik al vier vozende stelletjes betrapt en ik werk hier niet eens fulltime. Ik trek gewoon het gordijn open en zeg dan: zo gaat ie lekker? Als anticlimax zeg maar.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!