"Fashion is toe aan een fusion"

Het lifestyle feest Fashion Fusion werd aanvankelijk eens per drie jaar georganiseerd. Naar aanleiding van de zeer geslaagde editie van vorig jaar is besloten het evenement ook dit jaar te organiseren. De vierde editie van Fashion Fusion, hét feest voor ondernemers en medewerkers in de modebranche, wordt 9 september in The Convention Factory in Amsterdam gehouden.

Fashion Fusion is een initiatief van De Samenwerkende Modewinkels. Dit is één van de activiteiten van de commissie MKB Modedetailhandel van het HBD waarin brancheorganisatie Mitex, FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond samenwerken aan de professionalisering en promotie van modespeciaalzaken.

Fashion Fusion 2006 staat geheel in het teken van de opening van het nieuwe modeseizoen. De bezoekers krijgen ‘high-fashion’ modeshows te zien van spraakmakende merken en shows van Nederlandse ontwerpers. Ook de nieuwe herfst-wintereditie van de Style Guide zal tijdens Fashion Fusion worden gepresenteerd. Deze gids informeert alle medewerkers in de mode-, brillen- en kappersbranche over de nieuwste stijlen en trends en geeft tips hoe hierop in te spelen in het contact met de klant op de winkelvloer.

Volgens de initiatiefnemers belooft Fashion Fusion 2006 weer een spetterend festijn te worden. De programmering is al grotendeels bekend: Kraak & Smaak, Di-rect, Pete Philly, DJ Gregor Salto, DJ Roog komen optreden. Een mystery guest zal de avond afsluiten.

Ondernemers en medewerkers in de modedetailhandel kunnen kaarten voor Fashion Fusion 2006 bestellen via www.fashionfusion.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!