Gemor over blootcampagne G-Sus

De ChristenUnie in de Haagse gemeenteraad is niet te spreken over een nieuwe campagne van Gsus’ Heavens Playground. In de winkels van de Gsus-formule hangen sinds kort posters van een naakte, achterover gebogen vrouw. Die poster maakt deel uit van de nieuwe campagne. Behalve klachten uit christelijke hoek zijn de tepels op de poster in de Haagse vestiging ook al eens beplakt met oranje stickertjes.

Martijn Vermin van Gsus: “Misschien helpt het als het mensen duidelijk wordt dat de foto past in een hele reeks die we in de loop van de jaren hebben gemaakt en die allemaal in het teken staan van ’doen wat je wilt’ en ’totale creatieve vrijheid.” In vorige campagnes werd dat idee uitgebeeld middels landschappen of een foto van een flatgebouw waar één balkon overmatige plantgroei kent.

Vanaf volgende week overigens komt een andere poster uit de Heavens Playground-campagne landelijk in bushokjes te hangen. Hierop staan twee – tevens naakte – meisjes afgebeeld. Bij één van de twee is een ontblote borst zichtbaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!