‘Water duur in restaurant’

De prijzen voor bronwater in de betere restaurants is schandalig duur. Tot deze conclusie komen de rapporteurs van de nieuwe restaurantgids Lekker 2007. Gasten moeten tot acht euro betalen voor een fles water, die ook nog eens brutaal wordt opgedrongen.

Verder is de service bij de deur vaak belabberd, de theekaart te beperkt en worden er te veel fabriekbonbons geserveerd bij de koffie.

Toch was er ook een positief nieuws te melden: restaurant Oud Sluis is voor de derde keer uitgeroepen tot het beste restaurant van Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!