Zo wordt de Bijenkorf de cosmeticakoning van Utrecht

De Bijenkorf blijft zijn Utrechtse vestiging maar uitbreiden. Eerst nam het de tweede etage grondig onder handen, later creëerde het 'de grootste herenafdeling van Utrecht'. Met zijn nieuwste verbouwing claimt het datzelfde voor de cosmetica-afdeling.

De cosmetica-afdeling op de parterre is maar liefst drie keer zo groot geworden, van 350 naar elfhonderd vierkante meter. Door de uitbreiding springen 'merken, service en winkelbeleving er op de nieuwe afdeling uit', als we ceo Giovanni Colauto mogen geloven. Er worden in totaal 42 merken verkocht, waarvan tien alleen bij de Bijenkorf te vinden zijn. Daaronder vallen onder meer Charlotte Tilburry, Kiehl’s en NARS. Verder zijn ook de meer gangbare labels als Rituals, Estée Lauder en Chanel aanwezig.

Klanten kunnen op de vernieuwde afdeling ook terecht voor verschillende services, zoals 'beauty touch-ups', persoonlijk beautyadvies en een manicure bij de soap treatment store. Eind november komen er ook nog twee 'treament rooms' voor persoonlijke behandelingen bij.Eind november zal de hele parterre gereed zijn en zullen ook lederwaren en accessoires opgeleverd worden.Om de winkelbeleving op de nieuwe cosmetica-afdeling te vergroten zijn visuele elementen toegevoegd als botanische prints, geometrische vormen en digitale signing.

De opening is de derde fase van een grootscheepse verbouwing die medio volgend jaar wordt afgerond en waarmee de Bijenkorf zijn winkeloppervlakte in Utrecht vergroot van negenduizend naar vijftienduizend vierkante meter. Eind november zal de hele parterre gereed zijn en zullen ook lederwaren en accessoires opgeleverd worden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in