Advertorial: Neem deel aan de Paris Retail Week 2018!

Advertorial: Neem deel aan de Paris Retail Week 2018!

De Paris Retail Week 2018, dé vakbeurs die zowel de E-Commerce als de Store/EQUIPMAG-sector bijeenbrengt, vindt plaats van 10 t/m 12 september in hartje Parijs. De beurs staat in het teken van Connected Commerce en Live Retail met ruim 800 exposanten en meer dan 40.000 internationale vakbezoekers. Deelname aan de beurs biedt de gelegenheid om uw producten en innovaties te tonen aan een groot professioneel publiek dat op zoek is naar de laatste ontwikkelingen binnen volgende vakgebieden: IT for Commerce, Logistics, e-logistics & Supply Chain, Marketing, Data & Customer Relations, Payment Solutions, Retail Tech / Digital in Store, Shop Fittings / Equipment.

Voor informatie over deelname aan de Paris Retail Week kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland: Jean Butler of Cynthia Kuijper, j.butler@promosalons.nl of c.kuijper@promosalons.nl, 020-4620020. Zij begeleiden kosteloos alle Nederlandse bedrijven die met een stand aanwezig willen zijn, zowel met betrekking tot het verzorgen van de standplaatsing als met hulp bij de praktische voorbereidingen van uw deelname. Indien u direct wilt inschrijven, dan kunt dit doen op deze link.
 
De Paris Retail Week 2018 presenteert de complete waardeketen van de 360° retailsector: nieuwe modellen voor distributie, winkelinrichting en design, de route van de consument, van web naar winkel en van winkel naar web, omni-channel CRM, shopper marketing, agile logistics, etc. Voor meer informatie kunt u de website www.parisretailweek.com bezoeken.

Aanstaande september verwelkomen we u graag in Parijs voor drie dagen van business, netwerken en uitwisselingen in de (e-)commercesector. Tot ziens op het belangrijkste evenement voor retail en e-retail van Europa!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!