Roberto Cavalli zoekt kapitaal

Modeontwerper Roberto Cavalli is op zoek naar geld om zijn modehuis in de toekomst overeind te houden. Hij gaat echter niet zomaar met de eerste de beste investeerder in zee. Zo veegde de Italiaan een bod van 450 miljoen euro van een Saudische investeerder en een bod van 550 miljoen euro van een landgenoot van tafel. Dit meldt Z24.nl.

Cavalli denkt in miljarden, verklaarde iemand die bij de onderhandelingen was betrokken. Eigenlijk is Cavalli halfslachtig op zoek naar kapitaal, schrijft The Wall Street Journal donderdag in een analyse van zijn zakelijke praktijken. De activiteiten van Cavalli zijn nog wel winstgevend, maar om de toekomst zeker te stellen is meer nodig. Allerlei modehuizen gaan in zee met het grootkapitaal om te kunnen expanderen in nieuwe markten.

Cavalli maakte onlangs één uitzondering. Hij ging in zee met Hennes & Mauritz. Een goed zakenman bleek de Italiaan niet. De Zweedse kledingketen betaalde geen cent. Cavalli nam genoegen met promotie van zijn kleding bij jongeren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!