Bruna opent eerste TNT Postkantoor

Bruna heeft haar eerste winkel met daarin een TNT Postkantoor geopend. De winkel, gevestigd in Terneuzen, heeft tevens een facelift ondergaan.

De opening van het TNT Postkantoor in de Bruna-vestiging past in de nieuwe retailstrategie van TNT Post. De nieuwe strategie houdt in dat TNT Post haar postzaken nog dichter bij de consument brengt door haar netwerk uit te breiden naar 2600 TNT Postkantoren.

“Vanaf volgend jaar zullen de huidige Postkantoren sluiten en ondergebracht worden in winkels, zodat service makkelijk en dichtbij gegeven kan worden”, reageert TNT Postkantoren in een persbericht. In het nieuwe TNT Postkantoor kunnen consumenten naast postzaken ook terecht voor visaktes en tenaamstelling van kentekenbewijzen.

Bruna-ondernemer Dick van Haaster van het filiaal in Terneuzen: “De reacties van klanten zijn heel positief. Ze hebben het gevoel dat de winkel een stuk groter is geworden, terwijl er in werkelijkheid maar enkele meters bij zijn gekomen. De nieuwe stenen vloer en de ‘Bruna 3000'-formule geven de winkel echter een totaal nieuw gezicht.”

In de vestiging is gekozen voor een grote entree en veel ruimte voor de klanten bij de kassa. “De winkel lijkt hierdoor veel breder”, vertelt mede-eigenaar Iet van Haaster. “En voor klanten is het prettig dat ze, als ze even moeten wachten met hun poststuk, niet het gevoel hebben dat ze in de weg staan.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!