AH-commercial hit op YouTube

De nieuwste televisiereclame van Albert Heijn met tal van sterren uit de eredivisie is op de eerste dag van uitzending al een hit. Op YouTube werd de reclame al duizenden keren bekeken, zo berichtte het Algemeen Dagblad zondag.

Albert Heijn gaf zondag het startschot voor een spaaractie, waarbij klanten vanaf maandag vijf plaatjes met eredivisie-voetballers cadeau krijgen bij elke tien euro. Er worden 270 verscheidene kaartjes én een bijbehorend album in omloop gebracht.

Om de actie onder de aandacht te brengen zet Albert Heijn hoog in. In de commercial figureren tussen de vertrouwde AH- supermarktmanager topvoetballers als Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Mounir El Hamdaoui (AZ), Gabri (Ajax) en Kenneth Perez (FC Twente).

Ook zijn Ron Jans (trainer FC Groningen), Foeke Booy (trainer Sparta), Geert den Ouden (De Graafschap), Ricky van den Bergh (Heracles) en Anthony Lurling (NAC Breda) te ontwaren. Het met afstand grappigste fragment is de uitsmijter van de manager, die Van Bronckhorst in de kou een Ajax-sjaal aanbiedt. Die wordt door de aanvoerder van Feyenoord beleefd geweigerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!