Consument bepaalt prijs bij Brandalley.fr

De Franse online kledingdiscounter BrandAlley biedt klanten sinds donderdag de mogelijkheid kleding, schoenen en handtassen voor één euro aan te schaffen. De actie loopt tot zondag, aldus Twinkle Magazine op zijn site.

Het basisprincipe van de campagne luidt: 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Per klant mogen maximaal twee producten worden besteld.

De zelfbenoemde 'anti-recessieformule’ is afgekeken van restaurants in Londen en Sydney, waar de gasten zelf mogen bepalen hoeveel ze neertellen voor het eten.

Net als de restaurants hoopt Brandalley.fr, dat dit jaar 50 miljoen euro denkt te kunnen omzetten, vooral veel positieve publiciteit te genereren met de actie. “We stellen consumenten in staat meer te kopen in crisistijd, terwijl wij ons kunnen profileren en verkeer naar onze site kunnen trekken”, aldus ceo Sven Lung tegenover persbureau Reuters.

Ook in Groot-Brittannië gaat Brandalley vier dagen stunten met prijzen. Op Brandalley.co.uk zijn items vanaf 15 mei voor minimumprijzen van één Britse pond verkrijgbaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!