Desigual heeft grote plannen

Het Spaanse modebedrijf Desigual wil dit jaar zeker veertig nieuwe winkels openen. Dat meldt Fashion United op haar site. Het bedrijf opende in 2008 al 52 nieuwe filialen en kwam in 2009 uit op een eindstand van dertig nieuwe winkels. Van de nu geplande filialen komt ongeveer de helft in Frankrijk en in Duitsland.

Frankrijk is internationaal de grootste markt van het merk. Deze maand opende Desigual in Parijs de grootste Franse winkel tot nu toe, met een oppervlakte van meer dan 1700 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen. Desigual wil het aantal brandstores, dat nu op negen ligt, in Frankrijk op termijn laten groeien naar twintig. Ook Duitsland en Nederland hebben de afgelopen jaren de grootste procentuele groei laten zien.

Naast nieuwe filialen wil het modemerk zijn groothandelsactiviteiten uitbreiden en via meer multibrand winkels en warenhuizen gaan verkopen. In Nederland heeft het concern nu drie winkels: in Amsterdam, Maastricht en Den Haag. Tevens wordt het merk hier bij warenhuis V&D verkocht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!